Top banner

Božidar - Švajcarska

Pozdravljam ovaj pocetak naseg okupljanja loze Bogojevic i neobicno mi je drago da se netko nasao da to pokrene. Ja sam pokusao preko nekih institicija u Svicarskoj i dobio sam knjigu u kojo su Bogojevici iz cijelog svijeta, ali samo adrese.

Porijeklo sam istrazivao preko nekih prijatelja u Beogradu i Becu i dobio jako zanimljiva podatke o porijeklu naseg imena i korijena.

Toliko za sada, jer zelim sve strane procitati ovoga slajda a po Tvome odgovoru se javljam opet.

Sa postovanjam za Tvoj trud uz pozdrave B.Bozidar prof. iz Winterthur, Svicarska

  

Moja istrazivanja o porijeklu imena cu sastaviti i u jednom slijedecem E-mailu napisati da svi mogu procitati. Jako je zanimljivo

i podlezno je kritici od strane citatelja.

Zivim i radim u Svicarskoj od 1971 godine, a diplomirao sam u Zagrebu Fakultet za tjelesnu kulturu, danas Kynezioloski fakultet

sa specijalizacijom Medicinske rehabilitacije.Uza specijalnost mi je lokomotorni aparat, problemi kicme i sportske povrede: a

posebno podrucje koje sam obradjivao u svojim radovima je Rehabilitacija bolesnika koronarnog sustava tj. srcani bolesnici.

To malo o meni radi boljeg starta u upoznavanju jos jednog Bogojevic...................

Lijep pozdrav..............Bozidar...............

Miodrag - Njemačka

Postovani BOGOJEVICI veoma mi je drago sto ste mi se javili a jos draze da pokusavate pokupiti sve nas u svetu.Ja sam isto razmisljao o tome da probam skupiti sve Bogojevice u Njemackoj.Ovde sam od 1970 g. Imam jednog brata koji je isto u Njemačkoj. Za svoje poreklo nista neznam,a nemam ni koga pitati posto su stariji svi izumrli.Inace sam iz sela Ostrovo kod Vinkovaca.Za sada toliko puno srdacnih pozdrava svima Bogojevicima.

Web adersa www.bogojevic.de

Sveta i Svetlana - Švedska

Sveta i Svetlana Bogojević ! Naše prezime vodi poreklo iz sela Miloševa kod Jagodine. Inače smo u našem selu brojni po ovome prezimenu ali na žalost mnogi nemaju pristup internetu.
  
Imamo čak i rodbinu u Beču, koji nose isto prezime.
 
Ja sam rođen u Jagodini, posle godinu dana cela familija je otišla (Stojan otac) za Švedsku gde je moja seka rođena. Nažalost moja majka  još uvek nosi devojačko prezime, Ranić.
  
Ćale je imao dosta dugo vatrenu želju da se vrati u Srbiju i da započne nešto dole da radi! Pošto mu se Švedska smučila (iz nekih njegovih ličnih razloga). Tako da smo seka i ja pošli sa njima jer nismo znali za drugo, još smo bili u osnovnoj školi. Tako smo se jedva nekako prilagodili dole u Srbiji i završili srednju školu pa ajde opet u svet! Ja sam otišo za Švedsku da učim a seka sa roditeljima u Austriji!
Škola mi nije išla dobro jer sam mnogo toga propustio i osećao sam da nisam bio spreman da počnem ponovo da učim! I tako sam odlučio da oslužim vojsku u Švedskoj. I naravno završio je posle 11 meseca kao šef kuhinje ali ne kuhinje kao kućica nego kao prikolica koja je bila u eksperimentalnoj fazi! Ima slike na netu koje možete da vidite iz vojske tj. samo moja grupa jer je jedan drug sliko i podigo sajt:
 
 
ja sam peti čovek od leve stojeće strane!
 
posle toga sam došo u Austriju kod familije da steknem iskustvo sa ljudima i da naučim nemački jezik, a ovde sam došo 3 decembra
 
Sveta

Goran-Gaga - Amsterdam

 

goran202003.jpg
 

Goran Bogojevic 

Postovani Bogojevicu,

Prosle godine(ne znam kada bas tacno ali me secanje jos uvek sluzi) si pokusao da stupis samnom u kontakt.Bio sam dosta skeptican i mislio sam da se radi o nekoj sali,to je bio razlog zasto nisam odgovorio na vas mejl.U medjuvremenu sam pronasao nas Bogojevic sajt i mogu ti reci da su mi suze spontano posle niz obraz.Ideja je vise nego odlicna ovo sve napraviti,podrzavam je iz sve snage.Ja se zovem Goran Bogojevic,rodjen sam 17.5.1967 godine u Zemunu od oca Stanimira i majke Jelene Bogojevic.Imam i sestru Vesnu koja zivi u Beogradu,rodjena je 1964 godine isto u Zemunu.Zivim vec dosta dugo u Holandiji i imam sina Bojana Bogojevica.Pronasao sam na listi moga brata od strica Aleksanda koji je trenutno na Floridi,sina Cedomira i Ranke Bogojevic.Mi vodimo poreklo sa Rudnika tj Sumadije ali po predanjima starijih vodimo poreklo iz Crne Gore.Ja bih zeleo da te pozdravim od srca kao i tvoju(nasu)familiju za ovo prvo javljanje i zelim da uspostavim kontakt i da ga odrzim.Malo pisem rastrzano jer me je sve ovo o nama Bogojevicima veoma dirnulo i jos uvek sam pod dubokim utiskom.Zamilio bih te da mi se obavezno javis i da odrzavamo kontakt,mislim da je veoma vredno nesto.E, pa Sale,Bog ti zdravlja i srece dao,budi mi pozdravljen i zelim ti svako dobro!
Pozdrav od Gorana iz Amsterdama

Helena - Friedrichshafenu

Dragi Bogojevići

nessi_20u_20ich.jpg
Ja zivim sa tatom Mihajlo Bogojevic i mamom Stanka Bogojevic u Njemackoj, Friedrichshafenu.
Imam jos tri seke koje su se sve udale. I tako, da nemaju vise nase ime. Zovu se Mihaela, Daniela i Aleksandra. Mi smo iz bosansog Samca. Ja sam rodena 06.07.1987 u njemackoj. U Friedrichshafen. Ja sam najmlada i jos sam kod mame i tate. Jos idem u skolu. A icu jos 6god u skolu.

Moj cica zivi u Samcu. A sjim zivu moja Baba Stana, njegova zena Nada i moje tri rodice Sanja, Sladana i Petra Bogojevic. Ma da je se i Sanja udala.

Puno pozdrava Helena!

img_0190.jpg

Jovan - Vienna Founder/osnivač

Moja porodica živi u Beču. Suzi i ja smo se venčeli pre 35 godina.
My family live in Vienna Austria, we maried before 35 Years.
Wir leben in Wien Österreich, geheirated haben wir for 35 Jahren.

suzijovan.jpg
Posle 25 godina. After 25 Years. Nach 25 Jahren.
jovan2007.jpgsuzi2007.jpg
  You can reach us in Viena phone +43 1 8134368 or at jovan@bogojevic.net
Možete nas dobiti na kućni telefon +43 1 9134368 ili na jovan@bogojevic.net
Ereichen Sie uns unter +43 1 9134368 oder jovan@bogojevic.net
Suzi sa prinzezom Jelisavetom Karađorđevic.
Suzi, Vesna Nešović (urednik RTS) Jovan i Ekstra Nena (Najbolji pevač Srbije po mom mišljenu) 
suzi-vesna-jovan-nena.jpg
Suzi, Vesna Nešović (urednik RTS) Ekstra Nena (Najbolji pevač Srbije po mom mišljenu) u sredini TV Snimatelj Vlada.
Svi snimci su sa nekoliko Svetosavskih Balova u Beču sa našm dragim gostima.
suzi-vesna-nena.jpg
Vesna Petrovic (levo), Suzina sestričina
suzi.jpg


Suzi (desno) sa naüom dragom Vesnom.
Suzi (on the right). 
jovan.jpg
Myself (middle) Left Prof Wolfgang Rohrbach Right Misa Ciric TV Promote.
Ja sam u sredini, levo je Prof. Wolfganag Rohrbah desno Misa Ciric moj
poslovni partner i priojatelj.
Misa vodi TV emisije (http://www.dissporagroup.org )
DOBRODOŠLI U NAŠ DOM
WELCOMME TO OUR HOME
WILLKOMEN IN UNSERE WOHNUNG

flat1.jpg

suzi-eni-volvo.jpg
OSNIVAČI PORTALA
SAŠA-SUZI-JOVAN
DOBRO NAM DOŠLI

sasa-suzi-jovan.jpg
Sajt Bogojevića, Сајт Богојевића, Bogojevic Seite, Bogojevic Page