Top banner

Dijana - Slavonski Brod

Pozdrav svim Bogojevicima! Ja sam Dijana, zivim u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj. Jako mi je drago sto postoji ovakva stranica, jer tako mogu saznati nesto o porijeklu svoga prezimena. Od moje loze Bogojevica ostalo je jako malo muskih, a neke i ne poznajem jer zive daleko pa i nismo u kontaktu. Koliko ja znam od muških Bogojevica za opstanak nase loze bit ce zasluzni moji bratici po stricu Darko i Dario i tatin bratic Sinisa jer ja i sestra Dajana nemamo brace.
    Moj pradjed Tanasije i prabaka Ljubica zivjeli su u okolici Lipika, a zatim su se preselili u Slavonski Brod. Moj pokojni djed Rade imao je 3 brata: Dragana, Bogdana i Nikolu. Moj otac Zlatko ima brata i sestru. Stric Milan također je iz Slavonskog Broda, a teta Biljana zivi u Njemackoj, u Munchenu.
    Za sada znam jako malo o porijeklu svoga prezimena, pa bih voljela saznati vise.

Lijep pozdrav svima!
                                      Dijana Bogojevic

Mila - Požega

Živim u selu Duboka, 30-ak km od Pozege. Otac Nikola umro je prije 9 godina, majka Ana je jos ziva. Od blize obitelji imam jos 3 godine stariju sestru Gordanu.Ona je udana Blagojevic , ima sina Borisa od 11 god. i zivi tkdj.u Dubokoj.Ja sam jos neudata, bez stalnog zaposlenja (zavrsila sam srednju ekonomsku) i trenutno sam u Stuttgartu. Otac je nosio majcino prezime,bio je jedino dijete, jer je ona umrla kada je on imao 9 mjeseci.Njegov otac se ponovo ozenio i imao drugu djecu a tata je odrastao sa bakom (maminom majkom). Stoga nemamo neke druge blize rodbine,u stvari nikoga od Bogojevica.U nasoj okolini ima jos samo par porodica Bogojevic sa kojima nismo u nikakvom srodstvu (ili se bar tako cini). Zato me je jako obradovalo kada sam na internetu pronasla koliko smo brojni.

mila_za_bogojevic.jpg

Sajt Bogojevića, Сајт Богојевића, Bogojevic Seite, Bogojevic Page