Top banner

Dragana - Kruševac

ДРАГИ РОЂАЦИ!

Веома сам се обрадовала сазнавши за овај сајт, као и за чињеницу да путем овог сајта могу ступити у контакт и са другим Богојевићима. Зовем се Драгана и живим у малом месту у околини Крушевца, Горњи Катун, општина Варварин. Имам 32 године и радим у Суду, као судијски помоћник. У слободно време, волим да читам, дружим се и нарочито волим историју.

Веома волим да причам о свом крају, па ће ми бити задовољство да о томе упознам сваког ко буде заинтересован. Укратко, место у коме живим је крај поред реке Велике Мораве, са пуно липа у вароши, расцветалих и мирисних у јуну. Крај у коме се одиграла чувена Варваринска битка 1810.године и место у коме је живео кнез Милета Радојковић, организатор Милетине буне против власти Милоша Обреновића 1835.године.

У Горњем Катуну има око 12-ак породица Богојевића и сви су веома поносни на своје презиме. Зато бих волела да се упознам и са Богојевићима који живе у другим крајевима Србије, али и у иностранству.

Овом приликом бих поздравила Ивана Богојевића из Београда, који ме је упутио на овај сајт. Велики поздрав и за Јована Богојевића, који је осмислио овај сајт.dragana_krusevac.jpg

Драги рођаци, знани и незнани, још једном бих изразила велико задовољство што сам члан ове велике породице, која је вредна, поносна и часна, као што су сви Богојевићи које знам.

Велики поздрав!

Срдачно,

Драгана Богојевић

Sajt Bogojevića, Сајт Богојевића, Bogojevic Seite, Bogojevic Page