Top banner

Risto Djurov - Podgorica

risto.jpg

Ja sam Risto Djurov Bogojević,rođen sam 1929 god u Staniseljićima od oca Djura i majke Milice.Četrdeset godina sam radio u obrazovanju,tri kao učitelj,pet kao nastavnik,dvije kao prosvjetni savjetnik i trideset godina kao pomoćnik direktora i direktor u više osnovnih škola.Od porodice imam suprugu i dvije kćerke koje su udate i imaju svoje porodice,Olju udatu Boljević i Ljiljana udata Ljumović.Imam šestoro unučadi.Živim u Podgorici kao penzioner.

Aleksandar-Saša Bogojević - Podgorica

crnogorci.jpg
Моја дјеца
Богдан,Јована и Павле
У Бечу код Јована и Сузи
sasa-bec-22.jpg
sasa-bec-4.jpg
Јована Богојевић 
jovana1.jpg
jovana-web.jpg
Јована Богојевић (1995) Подгорица

Žarko Boškov - Budva

USKORO ĆE VAM SE OVDJE PREDSTAVITI ŽARKO BOŠKOV BOGOJEVIĆ

www.bomanite.co.yu

Jovan Ikov - Podgorica

Jovan Ilijin Bogojević rodjen 1966 u Podgorici.Oženjen Danijelom rodj. Petković. Djeca ćerka Andrea i sin Boris.

Nenad Slobov - Podgorica

Rođen 1971 g u Podgorici od oca Slobodana i majke Jovanke.Oženjen Suzanom sa kojom ima sinove Marka i Nikolu.Živi i radi u Podgorici

Nenad Rajkov - Ulcinj

Zovem se Nenad Bogojevic imam 18 god otac mi se zove Rajko a djed mi se zvao Blazo porijeklom smo iz Ljesanske nahije.Trenutno zivimo u Ulcinju.
Evo nekoliko našihfotografija.

img_0004_2.jpg

img_0014.jpg

vinko_i_ivana_12.jpg

img_0012.jpg

img_0005_2.jpg

Milovan Nikov - Podgorica

milovan.jpg

Milovan i Njegosava sa sinom Žarkom

Milovan  Bogojević rodjen 31.05.1941 god. u Staniseljićima od oca Nikole-Nika i majke Milosave rodjene Vujović.Zasniva porodicu 1962 god. sa Njegosavom rodjenom Djurović.Imaju dva sina Željka i Žarka i dvije kćeri Vjeru i Djinu.Vjera je udata za Čeda Kaludjerovića i ima dva sina i kćerku a Djina je udata za Sloba Pavličića sa kojim ima dva sina.Željko je oženjen sa Vesnom rodjenom Brković i sa njom ima sina i kćerku a Žarko sa Brankom rodjenom Vojvodić i imaju sina i dvije kćerke.Tako da Milovan i Njegosava za sada imaju šest unuka i četiri unuke.Milovan i dvije sestre Dragica udata Novaković i Ljubica udata Perović su podizani u teškim posleratnim godinama uz majku Milosavu,djeda Boška i babu Milicu.Otac Nikola-Niko je odstupio u pravcu Zidanog mosta i gubi mu se svaki trag,mada je bilo nekih indicija da je prezivio tu golgotu i da se najazi negdje u americi.Ako neki čitalac ovih redova može pomoći u pronalaženju bilo kavih podataka o našem ocu molimo da nas kontaktirate preko administratora.

Željko Milovanov - Podgorica

zeljko-1.jpg

Породица Жељка Миловановог Богојевића супруга Весна и дјеца Дражен и Дијана

  

Жељко Милованов Богојевић је рођен у Станисељићима од оца Милована Николе Бошкова и мајке Његосаве рођене Ђуровић са Цетиња.Жељко је ожењен са Весном рођеном Брковић  са којом има сина Дражена и кћерку Дијану.Дражен је ученик другог разреда а Дијана иде у предшколско образовање.Жељко има породично кућу у Подгорици гдје и ради а има и нову кућу коју је саградио у родним Станисељићима.Сво слободно вријеме проводи у Станисељићима.Са великим задовољством је прихватио иницијативу за повезивање свих Богојевића преко Богојевић мреже са зељом да се окупи што већи број рођака.

 

zeljko2.jpg

zeljko-selo.jpg

Žarko Milovanov - Podgorica

zarko.jpg

Жарко са сином Николом

Жарко Богојевић је родјен 12.06.1969 год  у Станисељићима од оца Милована и мајке Његосаве.Жени се 1993 год са Бранком родјеном Војводић са којом има кћерке Милицу 1994 год.и Мирјану 2001год. и сина Николу 1998 год.живи и ради у Подгорици.

Milutin-Minjo Stojanov - Podgorica

minjo.jpg

Milutin-Minjo Bogojević rodjen u Staniseljićima od oca Stojana i majke Marije rodjene Raičković.Oženjen sa Milijanom rodjenom Vukčević sa kojom ima kćerku Snežanu i sinove Srdjana i Dražena.Radi kao mašinski inžinjer u preradi kombinata aluminijuma Podgorica.

Branko Stojanov - Podgorica

branko_stojanov.jpg

Branko sa unucima Balšom i Sarom i sinom Stojanom

Branko Stojanov Bogojević je rodjen u Staniseljićima,oženjen je sa Vasiljkom,rodjenom Žarić iz Bjelopavlića.Njihov stariji sin Dejan polaže svoj mladi život spašavajući nastradalu posadu oborenog helihoptera u kojem život gubi i komandant Đurović.Mlađi sin Stojan je igrao košarku za sve veće klubove u SCG i RS,završio DIF,oženjen je Ljiljanom Pavlović iz Kragujevca,imaju Balšu i Saru i Anastasiju.

       vasiljka.jpg

Baba Vasiljka sa unučićima

Veljko Jošov - Budva

Veljko2.jpg

 

Ја сам Вељко Богојевић,рођен 1937.г. у селу Станисењићи у околини Подгорице од оца Јована-Јоша Томашева и мајке Стане рођене Стојановић.Ожењен сам Олгом,рођеном Пуношевић са Његуша и са њом имам петоро дјеце.Сина Александра-Сашу и кћерке Александру,Андријану,Ану и Анђелку.Сва дјеца су основали своје породице и до сада имам седморо унучади.Дипломирани сам електро инжињер и радни вијек сам провео као један од директора Жељезнице Црне Горе и Електро техничке школе у Подгорици.

___________________________________________________________________________________________________

Ja sam Veljko Bogojević,rođen 1937.g. u selu Stanisenjići u okolini Podgorice od oca Jovana-Joša Tomaševa i majke Stane rođene Stojanović.Oženjen sam Olgom,rođenom Punošević sa Njeguša i sa njom imam petoro djece.Sina Aleksandra-Sašu i kćerke Aleksandru,Andrijanu,Anu i Anđelku.Sva djeca su osnovali svoje porodice i do sada imam sedmoro unučadi.Diplomirani sam elektro inžinjer i radni vijek sam proveo kao jedan od direktora Željeznice Crne Gore i Elektro tehničke škole u Podgorici.

 

veljko-i-olga.jpg

Вељко и Олга у својој кући у Станисељићима

 

porodica1.jpg

Вељко и Олга са породицом

Ilija Iko Jošov - Podgorica

iko.jpg

Илија i Jovanka Богојевић

Zoran Ikov - Podgorica

zoran1.jpg

Зоран Илије Богојевић из Подгорице,рођен 1970,ожењен Снежаном Ђиновић.Имају синове Душана и Матију.Зоран ради у суду за прекршаје а Снежана је просвјетни радник.

Sajt Bogojevića, Сајт Богојевића, Bogojevic Seite, Bogojevic Page